15.11.11

Hepi Becoming Besday!

lambat sket post entri ni sbb mslh teknikal m'transfer' gmbo dr henpon. eleh, 1 je pun gmbrnye..huhu

tanggal 12 Nov, PINOT,SUE,EYA,DEBOT,FAZ,AIDA,YUS telah mn'surprise' kan kita ngan kek nih.muahaha....sbnrnya dh agak tp kita x dptlah nak expect diaorg akan buat mlm tu.yelah, besday i kan korang salu smbut b4 nak cuti pnjg.nasib tahun ni kitaorg jadi baik sebab xde nk simbah2 air, calit2 kek kat muka.sebab dulukan dh kena tego..kiki ala,bkn salu pun kitaorg wat.dalam 1 blok ni, kitaorg je yg wt cenggini.xpe, kitaorg dh bsara.haha

tengs ye korg.kek ni sedap,tengs to pinot.hihi licin habis kek ni dibelasah.sambil2 tu, siap duk berceritala.BERCERITA ok,bkn ngumpat.Abih2 je org sume dh balik,PINOT bg surprise! hadiah kotak.sblm ni terlepas ckp yg kita nak kotak cantik.kosong pun xpe.hihi tapi dia bg ada isi kat dlm.tudung.semalam(isnin) kita pakai dah.yela,rumate i hadiahkan....& tadi balik dr exam je ptg da bekas pensil wane hijo kt dlm kotak tu. hadiah lagi. dia buat masa kita exam.hua.....segan dah ngan pinot! sayang ketat2~ *blush2*


tu je kot nak cite.btw,TENGS kpd sume2 yg mjayakan majlis sempoi2 nih.habis burn 1 malam xbaca buku nk exam.kiki....
Itu je untuk post kali ni. Tengs sebab sudi baca. Salam~

2 comments:

finiey said...

malu nyee =.=' buruk je.. wuu.. heppy advance bdy.. nnty cuty xdpt sambut.. heeee

Mihevoli said...

fini;aww...i lg malu tau..huhu