4.12.11

Normal ok..

Hari pertama kat rumah (bila mula cuti) check berat maintain 45kg.

Hari ke10, check berat 48kg. ok...

Hari ke14, huaaaa.....50kg. yes!

Link
Sebenarnya, memang nak naikkan berat badan pun. Sebab, tak nak underweight. Akhirnya, saya berjaya naikkan berat badan 5kg dalam masa 2 minggu! Resepinya? Makan macam esok dah nak balik maktab. Muahaha...

Aish...kena ikut mak g jogging plak la pagi2 pas ni sebab nak maintainkan 50kg ni. Tak nak lah sampai 51kg. Taknak taknak!

Kepada mereka2 yang nak kira bmi tanpa pening2 picit kalkulator, bolehlah pergi kat laman web kurnia.com ni.
Itu je untuk post kali ni. Tengs sebab sudi baca. Salam~

4 comments:

Rapunzel Rambut Pendek said...

Tahniah.. Bole bg tips ni kt ambo ye...

finiey said...

isk isk isk.. tak normal agy tu.. makan le banyak lagy.. nnty kite tiup terbng lak..agaga

Mihevoli said...

rrp; bole..kalo kamu, tips nya ialah kawen.pastu mesti btmbh berat bdn..yumyum...sdpnya nasik minyak~

fini;u ckp i xnormal? u lagi kurus dr i tau.sila mkn bnyk2 ye..hihi

finiey said...

hihi.. i dah normal. malah da berlebihan berat badan da.. ngee