14.11.10

21

lg sebulan nk masuk umur 21. yup,sy suka. dh besar rupanya anak pak cik hamzah ngan mak cik halimah ni..he3

tengkiu kepada Mira, Eya, Sue, Bot, Yus ngan Fini krn berjaya m'prank'kan sy mlm td.he3 i like sbb semua kena. Kena peluk dgn sy yg basah dgn air yang bau mcm-apa-ntah, kena simbah dgn air horlick msa korg sibuk nk kenekan org len. Last2, Kak Mieja yg geram kerana d simbah ktk mandi (sbb thn dpn xjmpa dh, slmt posting!) memulakan misinya membalas dgn mggunakan budu. ya, budu ye kawan2. muahaha...

agak konfius ye sbb semua kena jd rmai yg btanya 'siapa birthday girl sebenarnya?'

lg 1, thnx sgt2 sbb bagi hadiah buku Room tu. Mahal kot (ptt la Sue xjd beli novel yg dia minat...hu3 Sue!!). Korang ni mmg tau. Malam tu xdpt nk thn keterharuan aku jd 'hujan' di tgh malam. Masa nk tdo pn 'hujan' lg. Agak2 nth la pukul brapa dpt pejamkan mata. Korg dpt tgk drama free2 la mlm tu. Sorry.

Ok2. Takat ni je sbb hati dh sebak balik ni. Cuaca tgh panas ni, baik utk keringkan baju busuk smlm. Chow!

Itu je untuk post kali ni. Tengs sebab sudi baca. Salam~

2 comments:

dya ilham said...

same hari kena prank!! :)

Fatin said...

yeay!heh3 thniah kerana bjaya dprank =]