7.12.10

21 & Maal Hijrah 1432

Selamat Ulang Tahun!
1. kpd smua umat Islam. Salam Maal Hijrah 1432.

2. kpd Fatin Liyana krn scra rsminya bliau brumur 21 tahun. (hihihi...blh x ucap sndiri?)
sy anggap hari ini mrupakan satu tanda titik prmulaan hijrah utk tahun baru. sbnrya, bkn bru hri ni nk brubah cuma hri ni smgat lbih dr hari2 biasa. tiap2 hari sy doa & cuba brubah jd lbih baik. sy rsa yg sy ni dh brubah (puji dri sndiri?) tp bru pringkat evolusi. Haa...hijrah ada pringkat ke? sbnrnya sy pn bru tau dr artikel ni. skrg ni nk cuba buat yg lbih baik dlm pringkat reformasi/hijrah. mgkin mgambil masa tp sy rsa itu lebih baik dr brubah scr drastik tp 'hgat2 tahi ayam' je. xnk mcm tu. kpd smua jugak, sy doakan apa yg kalian doa, niat dsb dpt dsmpurnakan tahun bru ni. insyaAllah...
orait, psl bsday plak xda apa yg mnarik pun. mcm biasa. xmintak apa2 pn sbb wish drp family, kwn2 pun dh tharu sgt2 wlaupun skadar ucapan 'SHJ'. hum... patutnya bila bsday ni mst dpt kol free sminggu kan? mmg la. tp num yg sy guna skg bkn atas nma sy jd... xdptla nk mghabiskan bateri hndphone ni. lg satu, merajuk dgn phone sbb bru 3hari yg lps top up 10 hengget skg dh tinggal 20sen. konfom iklan yg ntah apa2 tu amk. dh bnyk kali kna. mls nk top up lg! huhuhu..

sbnrnya bnyk lg nk citer tp simpan dulu la utk post akan dtg. maklumlah, bulan ni agak kekurangan cerita nk post. daaa...~
Itu je untuk post kali ni. Tengs sebab sudi baca. Salam~

9 comments:

Rapunzel Rambut Pendek said...

selamat ulang tahun kelahiran
dan salam maal Hijrah 1432

Fatin said...

terima kasih izam! salam maal hijrah juga utk kamu~

cryclown said...

dah tua..
dunia..
dan fatin..

umur makin pendek:)

selamat bahgia:)

Fatin said...

yup.sma2la kta mningkatkan amal ibadat & bterusan..insyaAllah.

thnx!

Hadi Hamzah said...

Selamat hari jadi.. = )

NUR FASEEHA SABIRAN said...

hepy bufday dear =) nk mndi air roti ag x....ahaks

Fatin said...

hadi ; tima kasih!

dbot ; thnx u! xmo mndi air tu lg!hu3

Tun said...

Sayang..selamat tambah umo! :)

Fatin said...

tun ; tengkiu!