19.2.11

Yang baru

Assalam...yang baru iaitu mp3 nih. Saje nak tunjuk. Comel tak? Jangan ditanya kenapa pilih warna merah. Saje nak mengada pilih warna ni. Ada warna lagi cantik macam biru, pink (huh?), emas, silver dengan hitam. Tapi tak pe la. Sekali sekala kan? Dah lama mengidam benda ni. Boleh je pakai handphone kalau nak dengar lagu tapi tak nak memberatkan handphone. Yela, handphone kita biasa2 je. Jadi sekarang ni jarang gila sentuh handphone kecuali ada adik2 kelas mesej pasal kelas, ngeee. Jadi kalau balas lambat sikit tu paham2la ye. Harga dia biasala (hua...pejam mata keluarkan duit). Sony kan? Tapi saje beli yang basic series. Bila kita cakap nak beli mp3, orang mesti cakap kita nak beli mp4. Zaman sekarang orang guna mp4 je. Tapi, tak berapa nak minat sebab.... entahla. Kita suka mp3 lagi.

Lagi...nak citer pasal keyboard. Kan kita punya laptop ni dah lumpuh (hu3 mungkin sebab pernah jatuh atas lantai simen dolu2 tu). Jadi, beli la keyboard usb. Jadi sekarang bolehlah siapkan kerja atau asaignment dengan lebih cepat sebab ada dua keyboard (haha... melawok mu). Nampak macam expert je ada dua keyboard. Hum...tu je kot nak cerita. Nak siapkan assgnmnt nih. Isnin dah nak kena hantar. Nak guna keyboard baru ni. Tata...
Itu je untuk post kali ni. Tengs sebab sudi baca. Salam~

2 comments:

Rapunzel Rambut Pendek said...

pinjam??? bole

Fatin said...

ala..dia blh je beli guna gaji.hu3
belanja!hi3