24.4.11

Red star

Can you sing any song?

Yes

What do you want to sing?

....

Can you sing?

Yes.

I want to hear you sing.

Twinkle, twinkle EVIL star
How I wonder what you are
Up above the world so high
Like a RED star in the sky
Twinkle, twinkle EVIL star
How I wonder what you are

*speechless*

Apa sebenarnya dalam kepala budak ni? Hum...

p/s pengalaman PBS

Itu je untuk post kali ni. Tengs sebab sudi baca. Salam~

4 comments:

Ila Aqilah said...

something wronglah..huhu
menakutkan lah pulak..

Azam Sad said...

erkk, kenapa mesti EVIL?..pelik-pelik..
budak-budak zaman sekarang memang lagi advanced dari kita..

Mihevoli said...

k qila; takut kan?kita tkejut bila dia ckp evil tu.hu3

azam; entahla...mgkin didikan dari rumah kot.terdedah dgn cerita2 yang aksi ganas melebih2. dia pun ada cakap, 'i don't like to be a hero, i want to b the bad guy'.hu3 entahlah..

Azam Sad said...

urm, mungkin jugak...didikan kat rumah tu didikan yang pertama...sampai macam tu sekali?...
mungkin fikiran dia dah diracuni dengan perkara yang kurang elok kot...